Siemens skriver om samarbetet med Mekano

Trött på långa leveranstider?

I mars invigdes det första och största lagret av Siemens elmotorer i Sverige, och kanske till och med det största i norden. (Här ser ni en bild från när vi håller på att bygga upp lagret.)

Kolla gärna in vårt produktsortiment i webbutiken som ni hittar här.

Siemens skriver så här på sin hemsida

Partnerskapet med Mekano möjliggör nu snabba leveranser av elmotorer inom Sverige.

Mekano är leverantör av industriella tjänster och produkter med huvudkontor i Helsingborg och huvudlager i Malmö samt mindre lager och serviceanläggningar i Göteborg, Perstorp och Trollhättan. Försäljning, industrisupport och maskinservice är några av de många områden som Mekano är erkända för.
Utöver snabba leveranstider är beställningen av elmotorerna tillgänglig alla tider på dygnet året runt. Dessutom finns ett stort utbud av storlekar på standardmotorerna i aluminium och gjutjärn. Möjligheten för modifiering av olika optioner efter önskemål som exempelvis pulsgivartillval, PTC-skydd och separat kylfläkt finns också.

– Vi ser fram mot det fortsatta samarbetet och är enade om att vi tillsammans med Mekano går en lovande framtid till mötes, säger Emil Ceder, teknisk säljare inom Large Drives på Siemens.

Fullständig artikel hittar ni på Siemens hemsida.