Teknisk säljare – Helsingborg

Mekano AB - Teknisk säljare

Teknisk Säljare till Helsingborg

Arbetsuppgifter

I samband med att Mekano AB befinner sig i en tillväxtfas utökar vi nu vårt team med en erfaren teknisk säljare till marknadsområdet Industri.

Har du tidigare erfarenhet som innesäljare, utesäljare av tekniska produkter kan detta vara en tjänst för dig.

Som teknisk säljare kommer du att vara expert på att hjälpa våra kunder med val av produkter och lösningar.

Du möter dina kunder främst via kundbesök men även via telefon och mejl och ansvarar för att styra dem mot rätt alternativ och lösningar genom din höga servicenivå, ditt tekniska kunnande och ditt utpräglade affärstänk.

Din profil

Vi söker en person med erfarenhet som teknisk säljare, som vill vara delaktig i en spännande tillväxtfas. Vi ser gärna att du har minimum 5 års erfarenhet, från en likvärdig roll där du jobbat med teknisk försäljning som ex. elmotorer, industriväxlar, industripumpar, frekvensomformare, kompressorer, vacuumpumpar och kullager etc.

Du har genom din erfarenhet och kunskap förvärvat ett proaktivt förhållningssätt och en mycket god teknisk förståelse.

Som person är du en lagspelare som både vill ta till dig kunskap från teamet men samtidigt dela med dig av dina erfarenheter och kompetensområde för att bidra till ett starkt och kompetent team.

Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har ett stort ansvarstagande. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga, där du är flytande i svenska språket både i tal, skrift och läsförståelse och har goda kunskaper i engelska. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning anses det meriterande. För denna tjänst är det ett krav på B-körkort.

I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder

Anställningen är på heltid, tillsvidare som föregås av sex månaders provanställning. Mekano strävar efter mångfald där medarbetarnas bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag via knappen längre ner, vänligen  inkludera CV och personligt brev. Det går även bra att skicka ansökan direkt till jobb@mekano.se.

Har du frågor om oss eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Joakim Välkommen med din ansökan!

urvalsprocessen sker löpande tills rätt kandidat hittas.

 

Joakim Eklund
E: joakim.eklund@mekano.se
T: 072-721 20 71

Sök jobbet direkt Andra lediga tjänster