Pumpar

Industripumpar är ett av våra större försäljningsområde. Det som skiljer oss från de andra företagen är att vi kan även erbjuda service, underhåll och kundanpassade lösningar på ett enkelt och smidigt sätt redan från början. Vi är samarbetspartners med bl.a. Collyflowtech, Grundfos, KSB, Xylem

Vi har 45st servicebilar som cirkulerar i fält, vi har tekniker som kan laga, reparera och serva vid behov.

Vi har även en egen byggsmides avdelning med licensierade svetsare (ISO 3834 och EN1090) som kan bygga fundament, ställningar och andra stålkonstruktioner som behövs.

Självsugande “Heavy Duty” Pumpar

Självsugande Heavy-Duty centrifugalpumpar för applikationer främst inom VA / Reningsverk men även för räddningstjänsten där krav finns på höga flöden, material och tillgänglighet.

STR-Serien lämpar sig för kraftigt förorenade vätskor inom Avlopp och Reningsverk med innehåll av fibrer, cellulosamaterial och andra slitande partiklar.

Den kan även användas av räddningstjänsten vid akuta översvämningar eller andra läge där man behöver tömma ett område snabbt på vatten.

Pumparna finns i flera material, öppet pumphjul som klarar 75mm partiklar i suspension och utbytbara gummiklädda slitplattor ger lång livslängd.

Pumparna som är torruppställda passar utmärkt till bl.a. Avloppsstationer där pumparna normalt placeras i pumphus ovan mark och medger ett enkelt problemfritt underhåll.

Broshyr - Mekano / Colly Flowtech Heavy Duty Broschyr