En plats att trivas på

Vi bygger vår verksamhet utifrån filosofin att framgång nås genom lagarbete. Det är människorna som gör Mekano framgångsrikt, och vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som vill växa med oss och drivs av att teamet når högt uppsatta mål tillsammans.

Vardagen hos oss är både fartfylld och föränderlig, vilket kräver flexibilitet och ansvarstagande. I gengäld är vi stolta över att kunna erbjuda ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter.

Även om Mekano är en av de ledande service och support företagen i södra Sverige så är det viktigt för oss att vara jordnära. Vi har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling.

Vi finns i södra Sverige med kontor i Helsingborg (HK), Malmö, Göteborg och Perstorp. Vi har över 75+ medarbetare som jobbar med allt från logistik till försäljning och specialistområden inom projekt och tjänster. Oavsett yrkesroll är Mekano en plats att trivas på, och vi tycker att det ska vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet.

Låter det intressant?

FU-Tekniker

Tjänsten utgår från Helsingborg där du arbetar tillsammans med två kollegor i dagsläget. Gemenskap, god sammanhållning och bra samarbeten kännetecknar stämningen bland kollegorna på Mekano. Nu söker vi dig som vår nya kollega och som långsiktigt vill utvecklas i rollen och även på sikt inom företaget.

Vi söker dig som

  • Har du ett par års arbetslivserfarenhet av mekaniskt underhåll i tillverkande industri och har kommit i kontakt med förebyggande underhåll tidigare
  • Alternativt har en utbildning som högskoleingenjör inom exempelvis mekatronik, elektronik, maskin/mekanik eller liknande och har ett intresse för att också arbeta praktiskt ute i fält
  • Har B-körkort
  • Har god datorvana och erfarenhet av Office-paketet

Pratar och skriver obehindrat svenska då du använder språket dagligen både muntligen och skriftligen. Även engelska förekommer i tjänsten vilket ställer krav på kunskaper i tal och skrift.

Full beskrivning av tjänsten (pdf öppnas upp i nytt fönster)

 

Industrielektriker

Mekano söker självgående industrielektriker till vår verksamhet i Helsingborg.

Som industrielektriker blir dina arbetsuppgifter att felsöka, utföra reparation, löpande underhåll, ombyggnad och nyinstallation av svag- och starkströmsanläggningar/maskiner.

Din profil:

Vi söker dig som har tre-årig gymnasial el-utbildning eller motsvarande grundutbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. Full behörighet är givetvis ett stort plus.
Goda kunskaper och erfarenheter av ritningsläsning och elschema, elmotorer, frekvensomvandlare och givare är ett krav.

Full beskrivning av tjänsten (pdf öppnas upp i nytt fönster)

 

Ansök idag

Hos oss ska det vara enkelt att söka jobb.

Tryck på knappen och ansök redan idag

Har vi inga lediga jobb så skicka en en sporadisk ansökan.

Ansök om jobb