Är du den vi söker?
Servicetekniker VA

Servicetekniker VA

Underhållstekniker, vattenrening

 

Korta fakta om jobbet

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
  • Placering: Helsingborg (Pistolgatan 7)

 

Kvalifikationer – Arbetslivserfarenhet

  • Underhållstekniker, vattenrening – 1-2 års erfarenhet (Meriterande)

Utbildning

  • Gymnasial utbildning inom Teknik och teknisk industri (Meriterande)

Kompetenser

  • Allmänna svetskunskaper
  • TIG-svetsning (Meriterande)
  • VA-anläggningsarbete (Meriterande)

Språkkrav

  • Svenska

Pratar och skriver obehindrat svenska då du använder språket dagligen både muntligen och skriftligen.

Körkort
Krav
B, (C Meriterande)

Om jobbet
Tjänsten utgår från Helsingborg. Gemenskap, god sammanhållning och bra samarbeten kännetecknar stämningen bland kollegorna på Mekano. Nu söker vi dig som vår nya kollega och som långsiktigt vill utvecklas i rollen och även på sikt inom företaget.

Du kommer att främst att arbeta inom Mekanos avdelning för VA men med avsikt att utöka tjänsten inom fler av företagets affärsområden. Det kan stundtals också innebära att du är verksam inom de övriga affärsområdena inom företaget. Beroende på tidigare erfarenheter och bakgrund kan introduktionen se olika ut. Du kommer initialt att få följa med dina kollegor ut på uppdrag.

Du erbjuds

En roll där eget ansvar och planering är central En arbetsplats med god sammanhållning och samarbete kollegor emellan Möjligheter att utvecklas i rollen samt även inom organisationen långsiktigt.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet hos Mekano består till stor del av besök ute hos kund där uppdragen utförs men också på verkstaden i Helsingborg. Tjänsten i sin helhet bygger på stor flexibilitet hos dig som person. Där schemat för arbetsdagen/veckan kan komma att förändras snabbt. Detta gör att känslan för prioritering och konsten att lägga saker åt sidan för att sedan återgå till dem värderas högt. Kunderna finns placerade i Nordvästra Skåne men projekt kan finnas runt om i södra Sverige.

Exempel på arbetsuppgifter:

Utföra mekaniska felsökningar, reparationer, installationer, montage av pumpar, omrörare och annan utrustning i pumpstationer och renings-, vattenverk. Utföra smides, -reparationer, -installationer, -montage och ombyggnader hos kund. Felsökning samt lämna åtgärd/förbättringsförslag till kund.

 

Vi söker dig som

Har ett par års arbetslivserfarenhet av mekaniskt underhåll inom VA eller industri. Alternativt har en utbildning inom drift/underhåll, maskin/mekanik eller liknande och har ett intresse för att också arbeta praktiskt ute i fält.

Har B-körkort.

Pratar och skriver obehindrat svenska då du använder språket dagligen både muntligen och skriftligen.

Som person har du ett eget driv och tycker det är roligt med problemlösning. Är orädd i nya omgivningar och med att träffa nya personer. Drivs av att ge ett gott intryck och service. Du har god mekanisk förståelse och är tekniskt nyfiken. Vidare ser vi att du är flexibel och att du på sikt när du är inne i företaget vill vara självgående och ta ett stort eget ansvar.

Sök jobbet

Ansök senaste 24 mars, ange referens: Servicetekniker VA

Skicka ansökan till jobb@mekano.se

Alternativt fyll i formulären på knappen nedan. Glöm inte att ange referens och bifoga dina dokument.

Sök Tjänsten

En plats att trivas på

Vi bygger vår verksamhet utifrån filosofin att framgång nås genom lagarbete. Det är människorna som gör Mekano framgångsrikt, och vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som vill växa med oss och drivs av att teamet når högt uppsatta mål tillsammans.

Vardagen hos oss är både fartfylld och föränderlig, vilket kräver flexibilitet och ansvarstagande. I gengäld är vi stolta över att kunna erbjuda ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter.

Även om Mekano är en av de ledande service och support företagen i södra Sverige så är det viktigt för oss att vara jordnära. Vi har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling.

Vi finns i södra Sverige med kontor i Helsingborg (HK), Malmö, Göteborg och Perstorp. Vi har över 75+ medarbetare som jobbar med allt från logistik till försäljning och specialistområden inom projekt och tjänster. Oavsett yrkesroll är Mekano en plats att trivas på, och vi tycker att det ska vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet.

Låter det intressant?

Ansök idag

Hos oss ska det vara enkelt att söka jobb.

Tryck på knappen och ansök redan idag

Har vi inga lediga jobb så skicka en en sporadisk ansökan.

Ansök om jobb