Vill du vara en del av Mekano?

Just nu är vi i ett expansivt skede och behöver förstärka med ett flertal tjänster.

 

Är du sugen på att följa med på vår resa?

 

** När du trycker på knapparna nedan kommer ett nytt fönster öppnas upp med vår annons hos arbetsförmedlingen.

Tryckluftstekniker**

Placering: Helsingborg

Antal: 2

Servicetekniker**

Placering: Helsingborg

Antal: 2

FU Tekniker

Placering: Helsingborg

Antal: 2

En plats att trivas på

Vi bygger vår verksamhet utifrån filosofin att framgång nås genom lagarbete. Det är människorna som gör Mekano framgångsrikt, och vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som vill växa med oss och drivs av att teamet når högt uppsatta mål tillsammans.

Vardagen hos oss är både fartfylld och föränderlig, vilket kräver flexibilitet och ansvarstagande. I gengäld är vi stolta över att kunna erbjuda ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter.

Även om Mekano är en av de ledande service och support företagen i södra Sverige så är det viktigt för oss att vara jordnära. Vi har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling.

Vi finns i södra Sverige med kontor i Helsingborg (HK), Malmö, Göteborg och Perstorp. Vi har över 75+ medarbetare som jobbar med allt från logistik till försäljning och specialistområden inom projekt och tjänster. Oavsett yrkesroll är Mekano en plats att trivas på, och vi tycker att det ska vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet.

Låter det intressant?

Ansök idag

Hos oss ska det vara enkelt att söka jobb.

Tryck på knappen och ansök redan idag

Har vi inga lediga jobb så skicka en en sporadisk ansökan.

Ansök om jobb