FU Tekniker med placering Helsingborg

FU tekniker med placering i Helsingborg

Länk till platsannons på arbetsförmedlingen

Om jobbet
Tjänsten utgår från Helsingborg. Gemenskap, god sammanhållning och bra samarbeten kännetecknar stämningen bland kollegorna på Mekano. Nu söker vi dig som vår nya kollega och som långsiktigt vill utvecklas i rollen.

Du kommer att främst arbeta inom Mekano:s avdelning för FU men det kan stundtals också innebära att du är verksam inom de övriga affärsområdena inom företaget. Beroende på tidigare erfarenheter och bakgrund kan introduktionen se olika ut. Du kommer initialt få följa med dina kollegor ut på uppdrag.

Arbetsuppgifter

Utföra förebyggande underhåll, dvs vibrationsmätningar, axeluppriktningar, problem- felsökning hos kund. I detta ingår även analys av data och rapportering och protokollskrivning till kund.

Vi söker dig som

Har ett par års arbetslivserfarenhet av mekaniskt underhåll och har erfarenhet av förebyggande underhåll. Alternativt har utbildning inom mekatronik, elektronik, maskin/mekanik eller liknande.

Meriterande

Vibrationsmätning, mekaniskt eller tillståndsbaserat underhåll samt bekant med SPM:s/Prüfttechniks utrustning

Har B-körkort (Krav)

Pratar och skriver obehindrat svenska då du använder språket dagligen både muntligen och skriftligen. Engelska är en merit.

Som person har du ett eget driv och tycker det är roligt med problemlösning och analyser. Är orädd i nya omgivningar och med att träffa nya personer. Drivs av att ge ett gott intryck och service. Du har god mekanisk förståelse och är tekniskt nyfiken. Vidare ser vi att du är flexibel och att du på sikt när du är inne i företaget vill vara självgående och ta ett stort eget ansvar.

Då kunder är placerade runt om i södra Sverige kan det förekomma en del resor och övernattningar i tjänsten.

Vid frågor kontakta
Kenneth Mårtensson
0761-859033

Sök jobbet direkt

Sök jobbet direkt (via knappen nedan)

Ansök senast: Inget slutdatum
Ange referens FU-tekniker Helsingborg i din ansökan
 
Sök jobbet direkt