Tillsammans når vi längre

Det finns ett uttryck som säger “culture eats strategy for breakfast”. Det innebär att en smart strategi enkelt kan kopieras, men en företagskultur är unik och handlar om hur vi som medarbetare agerar mot varandra och våra kunder  – varje dag, året om. För oss på Mekano handlar det om att vinna som ett lag, kunna lita på varandra och inte krångla till saker och ting i onödan.

Mekano är en komplett leverantör av högkvalitativa produkter och servicetjänster med stor fokus på service och kostnadsbesparingar för kunden. Vår organisation kännetecknas av stor mångsidighet och hög flexibilitet.

Vi är en del av ett större sammanhang

Mekano AB är sedan 2021 en del av börsnoterade Momentum Group som har rötter i en drygt 100-årig framgångsrik företagskultur med ursprung i Bergman & Beving.

Momentum Group driver, utvecklar och förvärvar framgångsrika hållbara företag i Norden genom ett aktivt ägande med ett decentraliserat resultat- och affärsansvar.

Gruppen består av ett antal företag som tillsammans utgör en av Nordens ledande leverantörer av industrikomponenter, industriservice och andra relaterade tjänster inom industrisektorn.

Till Momentum Grupp

vi kan…

Elmotorer

Industriväxlar

Pumpar

Kompressorer

Kullager

Skärande bearbetning

frekvensomriktare

transmissioner

tätningar

etc…

Vi har…

Servicetekniker

Maskintekniker

Industrielektriker

Svetsare

Tryckluftservice

Vacuumservice

Verkstadstekniker

Våra Verksamhetsområden

Vatten/Avlopp

Kraft / Värme

Livsmedel

stål

Förpackningsindustrin

marin

bygg

Papper / Massa

trä / Sågverk

service / Underhåll

Ventilation / Kyla

jordbruk