Generell beskrivning av tjänsten – Industrielektriker

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Industrielektriker

Eftergymnasial utbildning två år eller längre el & energi

Krav
  • Ritningsläsning
  • Elektriker – industri
 

Flytande i svenska språket både i tal, skrift.

Vi har som krav på alla våra servitekniker att de ska ha en B-körkort.

Om Mekano AB

Vi är ett 10 år ungt företag med hög kompetens, vårt mål är att hela tiden försöka bli ”bäst i klassen”. Vi är idag ca 75 anställda varav 5 personer som jobbar på vår El & Automations avdelning. Det Finns ett utryck som säger “culture eats strategy for breakfast”.Det innebär att en smart strategi enkelt kan kopieras, men en företagskultur är unik och handlar om hur vi som medarbetare agerar mot varandra och våra kunder – varje dag, året om. För oss på Mekano handlar det om att växa som ett lag, kunna lita på varandra och inte krångla till saker och ting i onödan.

Din profil

Vi söker dig som har tre-årig gymnasial el-utbildning eller motsvarande grundutbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. Full behörighet är givetvis ett stort plus.

Goda kunskaper och erfarenheter av ritningsläsning och el schema, elmotorer, frekvensomvandlare och givare är ett krav. Meriterande men inte ett krav för att söka tjänsten är kunskap inom växlar, pumpar och svetsning.

Arbetet kräver hög grad av servicekänsla, god samarbets- och initiativförmåga och du bör vara inställd på att ha mångskiftande och varierande arbetsuppgifter.

Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har ett stort ansvarstagande. Vidare har du en mycket god kommunikationsförmåga, där du är flytande i svenska språket både i tal och skrift.

 

Vi erbjuder

Anställningen är på heltid, tillsvidare som föregås av sex månaders provanställning. Mekano strävar efter mångfald där medarbetarnas bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.

Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Sporadisk ansökan