Generell beskrivning av tjänsten – Servicetekniker

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Servicetekniker, maskin –  2-4 års erfarenhet

Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Teknik och teknisk industri

Krav

  • Maskinunderhåll, processindustri
  • Mekaniska reparationsarbeten
Meriterande

  • Ritningsläsning
  • Maskinmontage
  • Allmänna svetskunskaper
  • Fräsning, konventionell maskin
  • Svarvning, konventionell maskin

Flytande i svenska språket både i tal, skrift.

Vi har som krav på alla våra servitekniker att de ska ha en B-körkort.

Om jobbet
Då efterfrågan är hög så behöver vi utöka med en Servicetekniker.

Ingen dag är lik den andra på Mekano. Vi är ute och hjälper våra kunder med planerat underhåll, felsökning, reparation, ombyggnader. etc. Vi vill vara den samarbetspartner till våra kunder som ser till att de få en hög tillgänglighet av sina maskiner och undvika oplanerade driftstopp.

Om Mekano AB

Vi är ett 10 år ungt företag med hög kompetens, vårt mål är att hela tiden försöka bli ”bäst i klassen”. Vi är idag ca 75 anställda varav 35 tekniker som jobbar på vår Industriservice avdelning. Det Finns ett utryck som säger “culture eats strategy for breakfast”.Det innebär att en smart strategi enkelt kan kopieras, men en företagskultur är unik och handlar om hur vi som medarbetare agerar mot varandra och våra kunder – varje dag, året om. För oss på Mekano handlar det om att växa som ett lag, kunna lita på varandra och inte krångla till saker och ting i onödan.

Din Profil

Vi söker dig som har någon form av verkstadsteknisk utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete.

Goda kunskaper och erfarenheter av elmotorer, växlar, lager och pumpar är ett krav. Meriterande men inte ett krav för att söka tjänsten är kunskap inom svarvning, fräsning och svetsning.

Arbetet kräver hög grad av servicekänsla, god samarbets- och initiativförmåga och du bör vara inställd på att ha mångskiftande och varierande arbetsuppgifter.

Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har ett stort ansvarstagande. Vidare har du en mycket god kommunikationsförmåga, där du är flytande i svenska språket både i tal och skrift.

Vi erbjuder

Anställningen är på heltid, tillsvidare som föregås av sex månaders provanställning. Mekano strävar efter mångfald där medarbetarnas bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.

Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Sporadisk ansökan