Brett sortiment av kompressorer

Som service och återförsäljarpartner till Atlas Copco kan vi erbjuda hela deras sortiment av oljesmorda och oljefria luftkompressorer som omfattar ett brett spektrum av skruv-, tand-, centrifugal-, kolv- och scrollkompressorer samt vatteninsprutade kompressorer.

Service Tryckluft

Oljesmorjda luftkompressorer

Vårt sortiment med oljesmorda roterande skruvkompressorer ger ditt system en tillförlitlig, energieffektiv och smart AIR-lösning.

Maximal lönsamhet

Det här är inte ett ”en storlek passar alla”-koncept. Det finns en rad olika funktioner och alternativ för optimering av din kompressor: från att köra maskinen vid höga temperaturer till extra säkerhetsanordningar.

Sänk elräkningen

Ett brett sortiment med energieffektiva oljesmorda roterande skruvkompressorer som minskar den totala livscykelkostnaden. Överlägsen teknik som energiåtervinningssystem minskar den totala energikostnaden ännu mer.

OLJEFRIA LUFTKOmpressorer

Atlas Copco är den första kompressortillverkaren i världen som har blivit certifierad enligt den senaste versionen av branschstandarden inom ren luft: ISO 8573-1 KLASS 0 (2010).

Mer om klass 0 (Atlas Copco´s hemsida)

Högsta luftkvalitet

Vi strävar efter att leverera luftkvalitet för kritiska tillämpningar som bearbetning av mat och dryck, (petro-) kemisk bearbetning, elektroniktillverkning m.m

Sänk driftkostnaderna

Med Atlas Copco oljefria luftteknik kan du undvika dyra filterbyten, sänka kostnaden för oljekondensatbehandling och minska energiförlusten från tryckfall i filter

Miljöefterlevnad

Med oljefria luftteknik skyddar du miljön och efterlever internationella regler bättre. Minimera läckagen och energiåtgången. Eliminera behovet av kondensatbehandling.

ISO-certifierad teknik

Atlas Copco är först ut med att certifieras enligt ISO 8573-1 KLASS 0 (2010) och ISO 22000 för deras oljefria produktionsanläggning i Antwerpen i Belgien.

Läs mer om ISO 22000 på Atlas Copco´s hemsida:

Mer om ISO 22000